Engelse, Franse meubelen en zetels voor een stijlvol klassiek interieur.

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief



Houdt u ook zo van de bijzondere uitstraling van een stijlvol klassiek interieur? Old & New England is de enige meubelzaak in gans België die gespecialiseerd is in klassieke Engelse en Franse stijlmeubelen. Wij creeëren voor u een sfeervol interieur waarin tijdloze kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap volledig tot hun recht komen. Bekijk onze website of kom langs in onze showroom en ontdek zelf dat u voor stijlmeubelen in België, bij Old & New England moet zijn! Als familiebedrijf richten wij ons al meer dan 35 jaar op de verkoop van klassieke meubelen en zetels.

Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een echte specialist op dit gebied. De ervaring en deskundigheid die wij in de loop van de tijd hebben opgebouwd zetten wij graag in om u als klant optimaal te adviseren over een stijlvol klassiek interieur, met high quality furniture.

chesterfields

Persoonlijke service

Persoonlijke service is één van de speerpunten in onze bedrijfsvoering. Graag zijn wij u van dienst bij de aankoop van een bepaald meubelstuk of bij de volledige inrichting van een stijlvol interieur. Of uw voorkeur nu uitgaat naar English furniture of French style furniture, onze collectie omvat stijlmeubelen in verschillende stijlen. Om onze klanten optimaal te kunnen adviseren, verrichten wij ook huisbezoeken. Zo krijgen wij een nog beter beeld van de ruimte waar de meubelen voor bedoeld zijn en kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.

Daarnaast geven wij advies over het onderhoud van de meubelen en hoe u deze zo lang mogelijk in een optimale conditie houdt. Ook na de aankoop kunt u bij ons terecht voor eventuele vragen of problemen. Wij zullen er altijd alles aan doen om u zo goed mogelijk te adviseren of te helpen.

Ten slotte beschikken wij over eigen vervoermiddelen, waarmee wij alle meubelen persoonlijk bij u komen afleveren. Dat vinden wij wel zo vertrouwd.

  • Ledere zetels