Klassieke Engelse meubelen of Franse stijlmeubelen?

Collectie klassiek stijlvol Interieur.

Bent u op zoek naar klassieke Engelse meubelen of Franse stijlmeubelen, franse kasten voor exclusieve salonsfraaie eetkamers of zoekt u chique directiemeubilair, traditionele boekenkasten of bibliotheekwanden? Old & New England biedt een prachtige collectie met een ruime keuze waarin u de puur klassieke, maar ook meer eigentijdse ontwerpen terugziet. 

Zowel de meubelen in kers of kerselaar genoemd, mahonie en eik zijn van uiterst hoogwaardige kwaliteit en tot op het hoogste niveau afgewerkt.

Klassieke eetkamers

Old & New England heeft diverse tafels en stoelen voor een stijlvol interieur van uw klassieke eetkamer. Onze collectie bevat tafels in verschillende maten en vormen en stoelen uitgevoerd in hout of stof. De tafels en stoelen zijn uitgevoerd in de houtsoorten eikmahonie of kers.

Bureelmeubelen

 bureelmeubelenOnze collectie bureelmeubelen biedt een ruime keuze in classic office furniture, waarbij wij ons vooral richten op het Engels bureel. Dit ambachtelijk gemaakt klassieke bureau geeft een stijlvolle invulling aan uw kantoor of andere werkplek.  De burelen zijn er in verschillende uitvoeringen en formaten. Wij zijn u graag van dienst bij het kiezen van het bureau classique dat volledig aan uw wensen tegemoet komt. 

Boekenkasten, dressoirs, vitrines,..

Bij Old & New England hebben wij een collectie fraaie kasten in vele vormen en maten:boekenkastenbibliotheekkastentraditionele bibliotheekwandenvitrine kastendressoirs en flatscreenmeubelen

Salontafels en klein meubelen

Bij ons vindt u een mooie selectie salontafelsmuurtafelsconsoles en andere kleinmeubelen om uw klassieke interieur stijlvol mee aan te kleden.